Uta no Prince-sama - Recenzia

20. října 2012 v 13:55 | Lucy-Sama
Nanami Haruka si přeje být skladatelka pro svého idola, který je nemálo proslulým zpěvákem. Aby se jí však tento sen splnil, musí se dostat na Akademii Saotome, prestižní školu umění. Pokud se jí to podaří, tak po ukončení studia může vstoupit do Shining Agency, pro kterou pracuje i Haručin idol Hayato. Avšak to nebude vůbec jednoduché, jelikož se kolem Haruky začne točit plno krásných mladých kluků, kteří ji začnou plést hlavu, tedy ona jí poplete jim. Její třídní učitel je jeden z momentálních nejslavnějších idolů, ředitel býval velmi slavnost celebritou a vůbec celá tahle škola je velice chaotické místo, kde se může stát prakticky cokoliv. Na finální zkoušky si vždy jeden zpěvák vybírá skladatele. Haruka to má o to těžší, že si jí vybralo hned 6 kluků, kterým ona nějak pomohla a oni se rozhodli, že jí chtějí za svojí skladatelku a něchtějí nikoho jiného. Platí zde i zákaz jakékoliv romance, jenže to Haruka vůbec netuší, že k ní každý ze 6 kluků, co si jí vybrali, něco cítí. Koho si z nich vybere ?
PS: Musím dodať, že dej sa nám tam ešte poriadne zamotá a postupne sa budú objavovať nové prekážky a zistenia v Nanaminej ceste za splnením jej sna. Každopádne stojí za to si toto anime pozrieť. Hlavne ak máte náladu na niečo oddychovejšie a romantickejšie. O romantiku tu teda vážne núdza nie je xD Mňa toto anime vážne zobralo. Síce nie tak ako napríklad Death Note alebo Naruto, ale rozhodne neľutujem, že som ho pozerala. No a ako inak, odporúčam ho aj vám ! :33
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ino Ino | E-mail | Web | 20. října 2012 v 14:32 | Reagovat

Super :-)

2 Hirake^Zujin Hirake^Zujin | Web | 20. října 2012 v 15:09 | Reagovat

Myslela jsem to tak, že založím RPC web.. a udělám článek o přihlášce:) .. tak se zapojí ti, kteří se budou chtít naučit RPC.. :D .. web chci založit dneska, ale .. potřebuju dess takže asi to nechám na příští víkend:/ ještě nevím

3 Violet Mai Violet Mai | E-mail | Web | 20. října 2012 v 15:34 | Reagovat

Ahojky, promiň, ale momentálně máme SB dost a ani tak je nestíháme pravidelně obíhat, takže možná někdy později :))
A moc nás těší, že k nám na blog chodíš^^

4 onepiece-vs-naruto onepiece-vs-naruto | Web | 21. října 2012 v 7:38 | Reagovat

Skvelá recenzia :) Anime je úžasné , mám naň rovnaký názor ako ty :D

5 Haru Haru | Web | 21. října 2012 v 9:31 | Reagovat

Ahoj, u mě na blogu je vyhodnocení soutěže kreslení, zadání nového tématu a diplomky :)

6 Kirari Kirari | Web | 21. října 2012 v 12:33 | Reagovat

Rada si pozriem :D

7 OtakuCommunity OtakuCommunity | 21. října 2012 v 14:18 | Reagovat

Ahoj! Zapoj sa do CSAFC ak miluješ anime ! Pridavaj obrazky, videa a poviedky. Zaregistruj sa ešte dnes a zviditelni si svoj blog.
http://otaku.zasielkovesluzby.sk/

8 Hirake^Zujin Hirake^Zujin | Web | 21. října 2012 v 15:15 | Reagovat

Ano! NaLu forever!:D

já asi ten článek přesunu na fanshinobi:)
neměla bych čas na dva blogy:D ... =)
článek založím ještě dnes^^

9 Hirake^Zujin Hirake^Zujin | Web | 21. října 2012 v 17:32 | Reagovat

Na blogu mám tu přihlášku ..:))
A začne to za dva týdny

10 Hirake^Zujin Hirake^Zujin | Web | 23. října 2012 v 14:45 | Reagovat

He, tak děkuju xD .. určitě dokázala! věřím ti:D

11 Hirake^Zujin Hirake^Zujin | Web | 24. října 2012 v 22:10 | Reagovat

He, nenávidim to!:D .. zažalujem je! když tam ty videa daj, proč je smažou ? -.-

12 Haru Haru | Web | 25. října 2012 v 22:20 | Reagovat

A do kdy bys ho chtěla prodloužit? :)

13 Diamond Otaku Penny Diamond Otaku Penny | E-mail | Web | 26. října 2012 v 14:43 | Reagovat

To anime znam ale jeste jsem se na o nekoukla nebuduli pocitat prvni epizodu xD Mozna se na to nekdy kouknu.

14 Sayuri-hime Sayuri-hime | E-mail | Web | 28. října 2012 v 15:10 | Reagovat

Upřímně. Na to anime jsem se dívala jen kvůli šestici bishiku. :D Úplně nehorázně mě vytáčela Haruka :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama